Opskrifter
Klassisk mørbradgryde med grønne bønner og cocktailpølser
Fredag, 6. april 2012Opdateret 5. majaf Kristina Marckmann
Her får du mad på 30 minutter med denne klassiske mørbradgryde. Vi har gjort den lidt sundere, men smagen er, som du elsker den!

30 min
3 personer
Mørbradgryde
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignon
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
2 dl grøntsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
Evt. majsstivelse
Tilbehør
Ris
Groft brød
Fremgangsmåde
- Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op.
- Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene.
- Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min.
- Nip bønnerne (hvis de er friske) og skær dem i mundrette stykker.
- Tilsæt mørbradstykker, grønne bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 10 min.
- Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand, smag til med salt.
- Serveres med ris og groft brød.

Hovedretter
Mørbradgryde med svampe og cocktailpølser

Forretter & Tilbehør
Pastasalat med grønne bønner